Odličan comeback Editorsa

Posle četiri godine, Editorsi su konačno objavili novi singl “A Ton Of Love” koji najavljuje njihov dugo iščekivani album čije je ime bilo držano u tajnosti do sada, “The Weight Of Your Love”. Samim tim što su bili tajnoviti u vezi sa celim procesom snimanja albuma, stvorili su ogromnu anticipaciju koja je zaboravljena sa prvim taktovima vrlo bouvijevskih gitarskih rifova novog singla.
Prethodne četiri godine su bile burne za bend, s obzirom na to da ih je gitarista Chris Urbanowicz napustio zbog, kako su rekli, kreativnog razilaženja, međutim, iz svega toga je proizašao album koji već sada zvuči odlično.
Njegov prethodnik “In This Light And On This Evening” je bio korak u nešto potpuno drugačije i mračnije, obojen bizarnim električnim tonovima i teškim i hladnim tekstovima, što je naišlo na pomešane reakcije publike i kritike, da bi kasnije ipak dospeo na prvo mesto britanskih čartova.
“The Weight Of Your Love” (koji izlazi 1. jula) se čini kao da se vraćaju svojim korenima, ali opet istovremeno i kao da prave sintezu svega što su do sada radili, na jedan vrlo zreo način.

Advertisements

About soundavenue

https://www.facebook.com/soundavenueblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: