Video: Katy B-What Love Is Made Of


Ovo je možda žanrovski drugačije od onoga što ste do sada navikli da postavljamo (ali sutra se vraćamo nazad na indie-rok velikane u Artist of the Week), ali Katy B je svakako neko ko odlično balansira između komercijalne i underground dance muzike, a  da nije samo još jedna u nizu pop pevačica-igračica sa prosečnim glasom dokazuje i činjenica da je 2011. bila nominovana za Mercury Prize za svoj debi album On a Mission (a svi znamo koliko je to bitno, a ako ne znamo: Mercury Prize se u UK  dodeljuje najboljem albumu u protekloj godinim npr The xx su osvojili istu).

Pre nego što vam dopustim da pogledate novi spot MORAM da vam skrenem pažnju na pesmu koja je izašla tačno na početku ove godine i za koju sam se molio da je čujem na radio stanicama ili u klubovima-ALI NE! Ovde obavezno poslušajte Katy B i Jessie Ware (!!!) i naravno da ne može da bude loše, mislim, duh?

A sada nova pesma za koju je spot izašao sinoć, Katy B nam sa What Love Is Made Of  servira još jednu dance anthem koja ujedno najavljuje i njen drugi album. Uživajte!

Advertisements

About soundavenue

https://www.facebook.com/soundavenueblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: