New: Pacific Air


Možda i ne toliko novi, ali svakako nedovoljno poznati (a zato smo između ostalog i tu), Pacific Air je duo koji nam dolazi iz LA(a ne iz Engleske!), a formiraju ga dva brata: Ryan i Taylor Lawhon. Možda ih, kao i ja, znate dok su nastupali pod imenom KO KO (tokom 2012.), ali zbog toga što je dosta bendova i  mnogo drugih proizvoda nosilo naziv KO KO, sastav menja ime u Pacific Air. Braća Lawhon su nastupali zajedno sa bendovima kao što su Passion Pit, Two Door Cinema Club i Ra Ra Riot (što je, morate priznati, prilično impresivno za bend koji još uvek nije izbacio ni debi album).

Iako indie albumi već počinju da liče jedni na druge ili deluju monotono, svaki bend, pa i Pacific Air, uspe da doprinese nešto svoje, nešto distinktivno. Bend  je odlično prihvaćen kod kritičara, koji su kao i ja izdvojili pesmu Float (na koju sigurno nećete ostati imuni, jer je slatka i vesela i umirujuća: ova pesma će vam sigurno tokom stresnih dana pomoći da stignete na happy place): I don’t want to be young/ But I don’t want to die/ I can whisper in the wind/ We can smoke out every night i I know I can change/ If we both get old/ Will you let me float away? ćete sigurno pevušiti danima nakon što poslušate pesmu, ili ćete makar pokušati da zviždućete melodiju (ili ne ako ste Mario koji ne zna da zviždi).


Pacific Air u oktobru prošle godine izbacuje prvi EP Long live KO KO, na kojem se nalaze četiri pesme: pored Float tu su Intermission, Roses i So Strange, a koji u potpunosti možete poslušati ispod.

Pre dva dana, bend je izbacio pesmu Move koju takođe možete poslušati u nastavku, a koja najavljuje njihov debi album Stop Talking, koji bi trebalo da izađe 11. juna (tako da kroz desetak dana očekujte još vesti vezane za Pacific Air!).

Svakako se radujemo albumu Stop Talking koji će vam nadam se, popuniti letnje plejliste.

Advertisements

About soundavenue

https://www.facebook.com/soundavenueblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: