New: xPRIESTx / HIGHS / Saint Savanna

xPRIESTx je trio iz Floride, s tim da je verovatno najistaknutiji član ove grupe pevačica Madeline Priest. Samurai je da kažem “pesmica”, synth-pop, lo-fi traka koja može biti idealna za leškarenje na plaži zbog svoje suptilnosti, ali donekle osećam da može biti i mač sa dve oštrice: pesma na momente može delovati mlako i jednolično, i svakako nije jedna od onih koja vas “kupi” posle prvog slušanja. Poslušajte pa prosudite sami.

HIGHS nam dolaze iz Kanade, i nema puno toga šta da se kaže, osim da ćete odmah ispod moći da poslušate njihov istoimeni debi EP. Ne znam da li su pojedini muzičari čekali upravo ovakvo vreme, ali ova muzika je stvorena za piknik i letnje haljine i vino. Solidan indie-pop Highs možete poslušati odmah ispod.

Svedeno, ali melodično je nešto što otprilike opisuje zvuk benda Saint Savanna. Ovi momci iz Brightona su sigurno jedni od perspektivnijih novih UK bendova, i mislim da će proći još neko vreme dok ne oforme zvuk koji će osvojiti sve, osećam kao da nemaju dovoljno zrelu muziku, ali vas svakako ništa (bukvalno ništa) ne košta da poslušate i/ili besplatno preuzmete njihov debi EP The Lunatic Spell.

Advertisements

About soundavenue

https://www.facebook.com/soundavenueblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: