New: No Valley/ St.South/ M+A

Pre svega, donosimo vam, No Valley odnosno trio iz NY koji čine Wayne Memmer, Jason Surubbi i Nikolai Middlebrook (i to je otprilike sve što sam uspeo da iskopam o njima, što je sad već prilično normalno za gomilu novih, anonimnih i misterioznih bendova koji se pojavljuju). Kako bilo, nisu nam potrebni detalji da bismo uživali u njihovoj Charlie Don’t Surf, savršenoj za leto, mešavinu The Vaccines-a i The Drums, stoga već pretpostavljate da ne može biti loše.

ssouth-620x400

Olivia Gavranich iz Australije aka St.South, nam donosi traku Slacks: indie-folk pesmu sa baršunastim glasom, uz neke synth/electro momente (folktronica!!!). Kako Olivia kaže u pesmi “heard it all before”, isto donekle možemo reći i za njenu pesmu, koja možda deluje slično kao i većina indie-folk pesama, ali hej, dobra muzika nije na odmet!

M+A su duo iz Italije (ne toliko novi, s obzirom na to da imaju jedan album iza sebe) i apsolutno nikada nisam pomislio da ću ovakvu muziku zastupiti na blogu, niti se žanrovski uklapa. Ali, uvek je dobro malo istupiti, a njihova nova pesma When je odličan summer jam, tako da je Get Lucky dobila ozbiljnu konkurenciju! Poslušajte When i probajte da ne đuskate.

Advertisements

About soundavenue

https://www.facebook.com/soundavenueblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: