Spotlight: Say Lou Lou

Maybe you and your sad blue eyes/Pull me through/If you come tonight  bliznakinje Miranda i Elektra pevaju sa toliko žudnje na svom prvom singlu Maybe You, koji je pre nešto više od godinu dana počeo da (p)luta po blogosferi, tada Saint Lou Lou, a sada Say Lou Lou alt-pop duo, ako bih morao da definišem, iako se ovde prepliće mnogo žanrova (u jednom intervjuu, Miranda je izjavila da bi njihov zvuk definisala kao Lou Lou pop), uostalom osećam da bi definisanje dovelo da banalizacije njihove melodije koja je zaista specifična (negde doduše može da se uporede sa Bat For Lashes). Mada, čežnja je motiv koji se prepliće kroz sve njihove pesme, bez obzira na žanr.

U međuvremenu, bliznakinje Kilbey su radile kao supporting act za Hurts i osnovale sopstvenu izdavačku kuću  à  Deux (sad sam se setio albuma Fall Out Boy-a damn!). Njihova druga pesma Julian ima slatku, dreamy melodiju, a B-side Fool Of Me sa Chet Fakerom je imenovana za Best New Track od strane Pitchforka svojevremeno.


Na kraju, ni njihove poslednje dve pesme nisu loše, Feels Like We Only Go Backwards i Better In The Dark, iako nešto malo drugačije, nimalo mi ne smeta upbeat tempo i nešto energičnije izvođenje pesme, stoga mogu da kažem da se debi album Say Lou Lou očekuje na velika vrata. But hey, no pressure!

P.S:

Advertisements

About soundavenue

https://www.facebook.com/soundavenueblog

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

Categories

%d bloggers like this: